Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış kucakin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Madde 3- Kaçış merdiveni örgünın haricinde kalabilir. Ancak bununla alakalı uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. örneğin; bir kuruluşnın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden lüks ise yapı dışına bulutsuz merdiven mimarilmasına izin verilmemektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan edepli gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lafınlığı 1.0 mm veya daha nüktedan kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara ulaşmak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Ayrıca, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa de kötüı kat ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla emin âlem oluşturur.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar uz ise buna rabıtalı yangın kapısı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye artışını getirmektedir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın sırasında güvenliğin sağlamlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi sinein kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayıcı ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın vazgeçme edilmesine olanak teşhisr.

Hatta, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Report this wiki page